Transport Teirlinck - levering, stockage, chauffeurs, veiligheid, trailers, huistransporteur, opslagruimte, track and trace

Een levering die dringend de deur uit moet of exclusieve goederen die met uiterste zorg op hun bestemming moeten geraken? Aarzel niet langer en contacteer Transport Teirlinck. Met een gerust gemoed kunt u uw producten aan ons team toevertrouwen en zeker zijn van een stipte en professionele levering. U kunt een beroep doen op Transport Teirlinck voor de volgende diensten:

Huistransporteur

Standby transporteur voor opvangen pieken

Transport Teirlinck staat in voor het dagelijks of regelmatig vervoer van uw goederen naar verschillende firma’s of werven. Van meubels tot sanitair en zonnepanelen. Transport Teirlinck behandelt uw goederen met de grootste voorzichtigheid en zorgt ervoor dat ze in perfecte staat op hun bestemming arriveren. Dankzij het uitgebreide wagenpark heeft Transport Teirlinck steeds het meest geschikte vervoer voor uw goederen.

Voor uw seizoensgebonden producten of om interne pieken op te vangen kan Transport Teirlinck tijdelijk bijspringen voor uw leveringen zodat alles toch netjes op tijd de deur uit gaat. Ook het laden en lossen nemen we voor onze rekening. Uw service blijft gegarandeerd, ook in drukke perioden.

Express

Vervanging bij ziekte of panne

Een acute vraag? Transport Teirlinck gaat meteen over tot actie om u zo snel mogelijk te helpen. Uw levering moet naar het buitenland of er moet ’s nachts uitgerukt worden? Een betrouwbaar chauffeur staat vertrekkensklaar om uw levering veilig en op tijd ter plaatse te krijgen.

Als uw chauffeur even uit roulatie is of u wordt geconfronteerd met een panne van uw rollend materieel, dan vangt Transport Teirlinck deze lacune voor u op. Hierdoor kunt u de continuïteit van uw leveringen aan uw klanten blijven garanderen. Dit kan voor een korte of langere periode.

En ook hangend en adr transport

  • ADR transport: Transport Teirlinck beschikt over een vergunning voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg.
  • Hangend transport

Stockage

U bent een eenmanszaak en zoekt een magazijn om uw producten te stockeren of u zoekt extra opslagruimte voor uw goederen? Transport Teirlinck heeft een magazijn van 1000 m2 ter beschikking voor het stockeren van uw waren.

U huurt:
  • → per m2
  • → per maand (langere periodes mogelijk)

Transport Teirlinck blinkt ook hier uit in flexibiliteit. Er zijn immers verschillende opties:

U beheert uw opslagruimte eigenhandig en staat dan ook zelf in voor de handling van uw goederen. Indien u dit wenst kunt u zelfs kantoorruimte huren waar u de opvolging en administratie kunt verrichten voor uw bedrijf.

OF

U geeft opdracht aan Transport Teirlinck om uw gestockeerde goederen te leveren aan uw klanten en in te staan voor het laden en lossen ervan.